Η IVECO – Κοντέλλης στηρίζει την αποστολή μας!

Μαΐ 14, 2019 | Νέα, Χορηγοί

H επίσημη αντιπροσωπεία της Iveco στην Ελλάδα ανέλαβε την τεχνική υποστήριξη του ειδικά διασκευασμένου Iveco της αποστολής μας.

 Η εταιρία Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ και η IVECO Genuine Parts είναι επίσημοι χορηγοί του νέου μας εγχειρήματος έχοντας αναλάβει την τεχνική υποστήριξη του αγαπημένου μας IVECO VM90 και την τεχνική συμβούλευσή μας κατά τη διάρκεια του ταξιδιού. Κι αυτό είναι πολύ σημαντικό για εμάς, καθώς νιώθουμε ότι δεν θα είμαστε ποτέ πια μόνοι. 

«Όταν μάθαμε ότι μία ελληνική οικογένεια αποφάσισε να κάνει ένα τόσο μεγάλο και δύσκολο ταξίδι με όχημα Iveco,σκεφτήκαμε ότι δεν μπορούσαμε να μην συμμετέχουμε σε αυτό», δήλωσε ο κ. Σπύρος Αρέθας, διευθυντής της Π. Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ.

«Αν και το στρατιωτικό VM90 δε διαθέτει την τελευταία λέξη της τεχνολογίας Iveco, δεν παύει να είναι ένα αυθεντικό Iveco που μπορεί να φτάσει χωρίς πρόβλημα μέχρι τα πέρατα του κόσμου».

 «Η τεχνική υποστήριξη της Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ είναι πολύ σημαντική για εμάς ειδικά σε απομακρυσμένες περιοχές, όπως στην κεντρική Ασία όπου θα βρεθούμε τους επόμενους μήνες», είπε ο Άκης Τεμπερίδης. «Η φροντίδα του αυτοκινήτου από τους εξειδικευμένους μηχανικούς της εταιρίας στην Αθήνα και η άτυπη εκπαίδευση που μας πρόσφεραν, μας χαρίζει ακόμη μεγαλύτερη εμπιστοσύνη».   

Το VM90 της αποστολής μας φιλοξενήθηκε για μία εβδομάδα στο κεντρικό συνεργείο της Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ, επί της Πέτρου Ράλλη στην Αθήνα για εξονυχιστικό έλεγχο και για περιοδική συντήρηση που περιλάμβανε προληπτική αντικατάσταση ιμάντων, λιπαντικών και φίλτρων κινητήρα, καθώς και βαλβολίνων στο κιβώτιο και στο σύστημα μετάδοσης.

Επίσης, ο κινητήρας λύθηκε τελείως, ελέγχθηκε σε βάθος και συναρμολογήθηκε, αφού αντικαταστάθηκαν προληπτικά τα κουζινέτα στροφάλου, ο ιμάντας χρονισμού και μία τσιμούχα του μπλοκ που παρουσίασε μικρή διαρροή.

Τέλος, αντικαταστάθηκαν μπαλάκια και σινεμπλόκ στην μπροστινή ανάρτηση, τα ημιαξόνια και τα υλικά τριβής στα φρένα.   

Share This

Share this post with your friends!