Η Jamsport στηρίζει και πάλι την αποστολή μας

Νοέ 16, 2018 | Ελλάδα, Νέα, Χορηγοί

Ρίξτε μια ματιά σ’ αυτές τις δυο φωτογραφίες: τις χωρίζουν 11 χρόνια, όσα πέρασαν δηλαδη από το 2007 που ξεκινούσε το πρώτο The World Offroad και το 2018 που ξεκινά το δεύτερο.

Η JAMSport Suspension Systems ήταν ένας σημαντικός χορηγός της αποστολής μας από το 2007 έως 2010 και στηρίζει τώρα τη νέα μας προσπάθεια, εξασφαλίζοντάς μας ένα κορυφαίο σύστημα ανάρτησης.

Ο Μιχάλης Κυρλαγκίτίσης και η ομάδα του μελέτησαν την ανάρτηση του Iveco VM90, σχεδίασαν και κατασκεύασαν ένα σετ χειροποίητων και μοναδικών στη σύλληψή τους αμορτισέρ, ειδικά για το όχημά μας.

Τα μονοσώληνα αμορτισέρ λαδιού-αερίου με το εξωτερικό κάνιστρο έκαναν τη διαφορά από την πρώτη στιγμή που τα τοποθετήσαμε στο Iveco, παρότι ο Μιχάλης και ο Άρης μας είχαν πει ότι δεν θα καταλάβουμε πολλά.

Εϊναι απίστευτο το πόσο άνετα περνά πάνω από κατσαρά εδάφη, όπως γραμμές τρένου, νεροφαγώματα, πέτρες και χαρακώματα το Iveco ακόμη και με 4 bar στα ελαστικά του, ενώ κοπανούσε σε ανάλογα περάσματα πιο πριν.

Αυτό δεν μεταφράζεται μόνο σε σημαντικά βελτιωμένη άνεση για εμάς στο ταξίδι αλλά κυρίως για καλύτερη προστασία της ανάρτησης, του πλαισίου και της καμπίνας διαβίωσης του Iveco μας σε κακοτράχηλους δρόμους.

Πέρα από την κατασκευή των αμορτισέρ, η Jamsport σχεδίασε και έφτιαξε για εμάς μία χρήσιμη εργαλειοθήκη μέσα στο σκαλοπάτι του συνοδηγού και την απαραίτητη σχάρα για τα τρία μας ποδήλατα, η οποία είναι ανθεκτική και  ιδιαίτερα συμπαγής.

Ευχαριστούμε θερμά Μιχάλη, Άρη, Νάνσυ, Κώστας και Σάκη για το ενδιαφέρον, τον πολύτιμο χρόνο, την εξαιρετική δουλειά και προπάντων για την εκτίμηση και την αγάπη σας! 

Πληροφορίες:

Jamsport Suspension Systems – M & M Kυρλαγκίτσης E.E.
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, C Section, 57022 Σίνδος
Τηλ: +30 2310 796799
Email: info@jamsport.com

Share This