Οι μπαταρίες Standard μας στηρίζουν!

Δεκ 18, 2019 | Νέα, Χορηγοί

Αυτή είναι η τελευταία μας εβδομάδα στην Ελλάδα. Χαθήκαμε, το ξέρουμε, αλλά εδώ είναι τα τελευταία μας νέα:

Χθες επισκεφτήκαμε τις κεντρικές εγκαταστάσεις του Κέντρου Μπαταριών STANDARD-Μπαταρίες- στ Διαβατά Θεσσαλονίκης.

Οι άνθρωποί μας στο Radio Thessaloniki 94,5 FM μας σύστησαν στους ιδιοκτήτες της εταιρείας Γιάννη και Φωτεινή Γιαντιρίδη, οι οποίοι έδειξαν μεγάλο ενθουσιασμό για το εγχείρημά μας και προσφέρθηκαν να μας υποστηρίξουν.

Έτσι, λίγο πριν φύγουμε οριστικά έχουμε ένα νέο χορηγό, μία ελληνική μάρκα μπαταριών κορυφαίας ποιότητας με προέλευση τη Νότια Κορέα που θα μας εμπιστευτεί και άλλες εφαρμογές που εμπορεύεται, από φορτιστές μέχρι εκκινητές (jump starters).

Χθες δοκιμάσαμε τρεις διαφορετικές AGM μπαταρίες για το Iveco και τελικά καταφέραμε να χωρέσουμε δύο μπαταρίες 95A AGM οι οποίες είναι ιδανικές για να καλύψουν τις ενεργειακές μας ανάγκες. Να τονίσουμε ότι από περυσι – για λόγους κόστους – χρησιμοποιούσαμε απλές “υγρές” μπαταρίες οι οποίες τα έπαιξαν σε ενάμισι χρόνο.

Για πρώτη φορά ανάψαμε χθες ταυτόχρονα 8 φώτα led, το ψυγείο 12V, το inverter με το Mac σε φόρτιση και τον καυστήρα της Webasto και είδαμε την τάση να μην πέφτει κάτω από τα 12V.

Οι συγκεκριμένες μπαταρίες είναι βαθιάς εκφόρτισης και θα πρέπει να ικανοποιήσουν τις ανάγκες μας όλο σχεδόν το ταξίδι μας. Όμως θα τις δοκιμάσουμε σκληρά χειμώνα – καλοκαίρι και θα αναφέρουμε.

Ρίξτε μία πρώτη ματιά στα προϊόντα της εταιρίας εδώ: https://www.standard.gr

Share This