Παρέα με το Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5

Σεπ 16, 2019 | Νέα, Χορηγοί

Ήταν μια κουραστική αλλά τόσο απλαυστική βραδιά. Από το πρωί παρκάραμε το Iveco στο ground zero της Θεσσαλονίκης, στη νότια πύλη της ΔΕΘ και συμμετείχαμε στο ζωντανό πρόγραμμα του Στέφανου Διαμαντόπουλου στο Ράδιο Θεσσαλονίκη 94.5. 

Μετά από ένα μεσημεριανό διάλειμμα στους γονείς του Άκη – που μένουν απέναντι ακριβώς από την Έκθεση – επιστρέψαμε στις 5 το απόγευμα και μείναμε εκεί, όρθιοι μέχρι τα μεσάνυχτα.

Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε και τα είπαμε από κοντά με όσα φιλαράκια μας ήρθαν να μας δουν αλλά και με τους φανατικούς του The World Offroad, τη γλυκιά συμμορία μας. Μιλήσαμε στο ραδιόφωνο φυσικά και υποδεχτήκαμε το νέο Δήμαρχο κ. Ζέρβα, ο οποίος μας δώρισε και την επίσημη σημαία της πόλης. Την προηγούμενη την είχαμε αφήσει στο Σίδνεϊ. 

Ήταν ωραίο το κόνσεπτ του Στέφανου που έβαλε το Δήμαρχο να μας πάρει συνέντευξη n air. Όμως ο Άκης αντεπιτέθηκε και του πήρε κι εκείνος μίνι συνέντευξη: τα σκουπίδια – τι άλλο – είναι ο νταλγκάς και του νέου δημάρχου, περισσότερο και από το μετρό. 

Στο τέλος μείναμε λίγοι φίλοι, ήρθε και ο αμίμητος Εικοσιδυός, παρήγγειλε σουβλάκια από το νέο του μαγαζί στην Αριστοτέλους και η βραδιά έκλεισε έτσι στην ΔΕΘ. 

Τώρα δεν μένει παρά να φύγουμε από τη Θεσσαλονίκη, έχοντας εγκαινιάσει τη συνεργασία μας με το μεγαλύτερο σταθμό της. Να θυμίσουμε ότι το Ράδιο Θεσσαλονίκη μας είχε στηρίξει και την προηγούμενη φορά. Και ακόμη έχουν στο αρχείο τους τα ηχητικά μας από όλο τον κόσμο. Τώρα πάμε για άλλα. Είμαστε ενθουσιασμένοι όπως καταλαβαίνετε!

Share This