Στο Αιγαίο με την Blue Star Ferries

Φεβ 9, 2019 | Νέα, Χορηγοί

Είμαστε ενθουσιασμένοι! Την επόμενη εβδομάδα ξεκινάμε για ένα δίμηνο οδοιπορικό στα νησιά του Αιγαίου με τα πλοία της Blue Star Ferries και της ANEK LINES Οfficial Fan Page.

Οι δύο ελληνικές εταιρίες υποστηρίζουν το The World Offroad δίνοντάς μας τη μοναδική ευκαιιρία να ταξιδέψουμε στα πιο μακρινά νησιά της Ελλάδας.

Το χειμερινό αυτό οδοιπορικό στο Αιγαίο αποτελεί μεγάλη πρόκληση για τους τρεις μας. Το προσεγγίζουμε, θα λέγαμε, ώς ένα εναλλακτικό road trip αλλά και ως ένα μεγάλο μάθημα πολιτισμού και ιστορίας για το παιδί μας.

Η συνεργασία μας με την @BlueStarFerries και την @ANEKLines μας δίνει τη δυνατότητα να σχεδιάσουμε ένα ονειρικό ταξίδι σε γνωστά ή λιγότερο γνωστά νησιά του Αιγαίου και να γευτούμε τον αυθεντικό τρόπο ζωής σε αυτά μέσα στο χειμώνα, πριν την έλευση των τουριστών. Και όλο αυτό με τον πιο γρήγορο, άνετο και μοντέρνο στόλο πλοίων που υπάρχουν σε όλη τη Μεσόγειο. 

Τις επόμενες ημέρες θα μπαρκάρουμε με το υπέροχο Elyros ANEKLines για τα Χανιά της Κρήτης με στόχο να εξερευνήσουμε το μεγάλο νησί της Ελλάδας για δύο εβδομάδες τουλάχιστον.

Από το Ηράκλειο θα επιστρέψουμε στον Πειραιά για να ακολουθήσουμε τις γραμμές των Κυκλάδων και συγκεκριμένα προς τη Σύρο, την Τήνο, τη Νάξο, την Ίο και τη Σαντορίνη. Από το μαγευτικό ηφαιστιογενές νησί θα ταξιδέψουμε προς τη Σύμη απ’ όπου θα ξεκινήσει ένα εντελώς διαφορετικό οδοιπορικό στα Δωδεκάννησα.

Στοχεύουμε να φτάσουμε μάλιστα μέχρι το Καστελλόριζο – το πιο νοτιοανατολικό νησί της Ελλάδας – και από εκεί θα επιστρέψουμε στη Νίσυρο με το ενεργό της ηφαίστειο, στην Κάλυμνο, στην Αστυπάλαια, την Αμοργό και πάλι πίσω στον Πειραιά.

Το τελευταίο σκέλος της περιπέτειάς μας στο Αιγαίου θα είναι στα βορειοανατολικά νησιά της Λέσβου, της Χίου και της Σάμου.

Ημερολογία, φωτογραφίες και βίντεο από το ιδιαίτερο αυτό #TheGreekOffroad θα ανεβάζουμε σ’ αυτή τη σελίδα, καθώς στις σελίδες @theworldoffroad στο facebook και στο instagram. Υλικό από το καταγάλανο οδοιπορικό μας θα βρίσκετε και στις επίσημες σελίδες της  Blue Star Ferries και της ANEK LINES Οfficial Fan Page.

Share This