Χώρος διαβίωσης

Ένα living room που μετατρέπεται σε διπλό κρεββάτι συν ένα μονό κρεββάτι, μία μικρή κουζίνα υγραερίου και μία μικρή τουαλέτα – ντους. Όλα αυτά σε 7,2 τ.μ.

Τραπεζαρία – κρεβατοκάμαρα

Ο πιο ευχάριστος χώρος της κυψέλης είναι η τραπεζαρία για τέσσερις πίσω, την οποία χρησιμοποιούμε και ως γραφείο και ως τάξη κατά τη διάρκεια της ημέρας. Είναι καλά φωτισμένος χώρος χάρη στα δύο μεγάλα πλευρικά παράθυρα και το φεγγίτη με τη συρόμενη περσίδα. Κάθε βράδυ η τραπεζαρία μετατρέπεται εύκολα σε διπλό κρεβάτι 140 εκ. πλάτους που μπορεί να φιλοξενήσει το ζευγάρι και το παιδί. Αυτός είναι και ο πιο ζεστός χώρος χάρη στο αερόθερμο της Webasto που κρύβεται από κάτω.

Το δωμάτιο της Αναστασίας

Ένα τραπεζάκι για δύο μετατρέπεται σε μονό κρεβάτι, αυτό είναι το δωμάτιο της Αναστασίας. Καθώς συνδέεται με την καμπίνα οδήγησης, τα βράδια απομονώνουμε το χώρο με μία τρίφυλλη πόρτα. Ο χώρος είναι λίγο πιο σκοτεινός από πίσω, κάτι που επιτρέπει στο παιδί να κοιμάται λίγο παραπάνω το πρωί. 

Κουζίνα υγραερίου

Το κουζινάκι HSG3436 της Σουηδικής Dometic είναι περιλαμβάνει τρία μάτια και νιπτήρα. Οι διαστάσεις του είναι 840 x 436 χλστ. Περιλαμβάνει γυάλινα καλύμματα ανθεκτικά στις υψηλές θερμοκρασίες που εξασφαλίζουν τον απαραίτητο χώρο εργασίας. Διαθέτει αφαιρούμενα μάτια και συνδυάζεται με σιφόνι κάτω από το όχημα. 

Τουαλέτα και ντους

Το σύστημα της Thetford περιλαμβάνει λεκάνη με κασέτα  C220 εξασφαλίζοντας μέγιστη άνεση σε πολύ μικρό χώρο. Η λεκάνη περιστρέφεται κατά 180 μοίρες. Η κασέτα αποβλήτων έχει χωρητικότητα 18 λίτρων. Ο ποιοτικός νιπτήρας από inox συνδυάζεται με ξύλινη βάση. Ο χώρος του WC μετατρέπεται σε ντουζιέρα.