Χορηγοί

Δεν θα μπορούσαμε να τα καταφέρουμε χωρίς εσάς! 

Δορυφορική επικοινωνία

Η ελληνική εταιρία – πάροχος δορυφορικών συστημάτων για τη ναυσιπλοϊα, έχει έδρα τον Πειραιά και γραφεία στο Όσλο και στη Σιγκαπούρη. Η Navarino ήταν χορηγός και της προηγούμενης αποστολής μας και για άλλη μια φορά μας παρέχει την πολυτέλεια – και την ασφάλεια – της δορυφορικής επικοινωνίας με βάση το σύστημα Iridium Certus που τέθηκε σε λειτουργία στις αρχές του 2019. Εφοδιασμένοι με ένα MissionLink πομποδέκτη στην οροφή του οχήματός μας, έχουμε τη δυνατότητα να επικοινωνούμε με όλο τον κόσμο από οποιοδήποτε σημείο του πλανήτη. 

NAVARINO
Ακτή Μιαούλη 3, 185 35 Πειραιάς
Τηλ. +30 210 4111311
Fax. +30 210 4111417
Email: info@navarino.gr
Web: www.navarino.gr

 

Σκηνή οροφής Overland

Η ιταλική εταιρία που θεωρείται ο κορυφαίος κατασκευαστής σκηνών οροφής στον κόσμο είναι πρώτος χρονολογικά χορηγός της αποστολής μας. Η Autohome κατασκεύασε ειεδικά για εμάς μία μοναδική Overland πλάτους 90 εκ. για χρήση ενός ατόμου (και ενός παιδιού), την οποία τοποθετήσαμε στην κορυφή του Iveco και χρησιμοποιούμε ως εξωτερικό χώρο ξεκούρασης, ύπνου και για φιλοξενία κάποιου φίλου-συνταξιδιώτη. Η πανίσχυρη, αδιάβροχη Overland διαθέτει, δύο ανοίγματα σύν δύο τριγωνικά παράθυρα και προσφέρει εξαιρετική θέα χάρη στο μεγάλο ύψος της οροφής. Ήδη έχουμε κάποιους φίλους εκεί μέσα.


AUTOHOME
Viale Risorgimento, 23, 46017 Rivarolo Mantovano MN, Italia
Τηλ: +39 0376 99590
Web: www.autohome-official.com

Τεχνική υποστήριξη οχήματος

Το VM90 της αποστολής μας ήταν για δύο ολόκληρες εβδομάδες στο κεντρικό συνεργείο της IVECO Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ στην Αθήνα για εκτεταμένους τεχνικούς ελέγχους, συντήρηση και αντικατάσταση των απαραίτητων ανταλλακτικών. Το Iveco μας φεύγει από την Ελλάδα σαν καινούριο πλέον και το σημαντικότερο είναι ότι χάρη στη συνεργασία μας με την ελληνική αντιπροσωπεία θα έχουμε επίσημη τεχνική υποστήριξη κατά τη διάρκεια της αποστολής μας. Αχρείαστοι να είναι οι άνθρωποι.   


IVECO Π. Κοντέλλης AEBE
Ορφέως 113, Ρουφ, Τ.Κ. 11855,
Τηλ: +30 210 3408800
Fax: +30 210 3470555
Εmail: info@condellispaul.gr

 

Ποδήλατα βουνού Bottecchia

Η εταιρία Podilato.eu ανήκει στην οικογένεια του Μιχάλη Κάσπαρη από τη Θεσσαλονίκη, η οποία έχει μεγάλη παράδοση στην κατασκευή και εμπορία ποδηλάτων. Είναι επίσημος αντιπρόσωπος της ιταλικής Bottecchia Cicli και όταν άκουσε για το εγχείρημά μας, δέχτηκε με ενθουσιασμό τρία κορυφαία ποδήλατα βουνού της ιταλικής εταιρίας με επιπλέον εξοπλισμό για χρήση trekking σε μακρινές διαδρομές. Ο Παναγιώτης Κάσπαρης ετοίμασε στα μέτρα του Άκη ένα MTB με τροχούς 19″ και το ίδιο μοντέλο για τη Βούλα με τροχούς 17″. Για τη μικρή Αναστασία, επέλεξε ένα MTB με τροχούς 20″.

PODILATO.EU, Michaello – Kasparis
Σόλωνος 25 – 54644 Θεσσαλονίκη
Τηλ: +30 2310 852762
Fax: +30 2310 852762
Email: info@podilato.eu
Web: www.podilato.eu

Ανταλλακτικά και τεχνική υποστήριξη

Η Iveco Genuine Parts, το τμήμα ανταλλακτικών της κορυφαίας εταιρίας στον τομέα επαγγελματικών και φορτηγών οχημάτων είναι επίσημα χορηγός της αποστιολής μας. Η Iveco διέθεσε όλα τα ανταλλακτικά για την ανακατασκευή του VM90 μας στην Παύλος Ι. Κοντέλλης ΑΒΕΕ στην Αθήνα τον Ιανουάριο του 2019 και θα παρακολουθεί το εγχείρημά μας έτοιμη να μας παράσχει τεχνική υποστήριξη. Η ιταλική εταιρία θα δημοσιεύει ημερολόγια και φωτογραφίες από το ταξίδι μας στα κοινωνικά της δίκτυα. 

IVECO Press Office
Brand Marketing | Press and Communication
Lungo Stura Lazio,49
10156 Torino, Italy
Email:
Web: www.iveco.com

 

Ανάρτηση

Η Jamsport ανήκει στον Μιχάλη Κυρλαγκίτση, έναν γκουρού των αναρτήσεων με τεράστια πείρα στους αγώνες αυτοκινήτου. Η εταιρία με έδρα τη βιομηχανική περιοχή της Σίνδου Θεσσαλονίκης ξεκίνησε ως αντιπρόσωπος της Bilstein πριν από τρεις δεκαετίες και φημίζεται για τα χειροποίητα αμορτισέρ που κατασκευάζει για αγωνιστικά ράλλυ και πίστας. Η Jamsport μελέτησε το Iveco μας και κατασκεύασε 4 μονοσώληνα αμορτισέρ λαδιού – αερίου με εξωτερικό δοχείο και η συμπεριφορά του σε ανώμαλα εδάφη έχει βελτιωθεί δραματικά. 

Jamsport Suspension Systems – M & M Kυρλαγκίτσης E.E.
Βιομηχανική Περιοχή Θεσσαλονίκης, Τομέας C, 57022 Σίνδος
Τηλ: +30 2310 796799
Email: info@jamsport.com