09.09.19

Αυγ 30, 2019 | Ελλάδα, Ευρώπη, Ημερολόγια

Ήγγικεν η ώρα, σωστά; Η ημερομηνία αναχώρησής μας έχει κλειδώσει και δεν μένει να δούμε αν θα καταφέρουμε να την τηρήσουμε. 

Στις 9 Σεπτεμβρίου 2019 λοιπόν σκοπεύουμε να αναχωρήσουμε από τη Θεσσαλονίκη και να οδηγήσουμε προς Τουρκία. Είναι μία συμβολική ημερομηνία αυτή μια και σηματοδοτεί το πέρασμα 9 χρόνων από την ημερομηνία που ολοκληρώθηκε το πρώτο The World Offroad. Αν θυμάστε, ήταν 09.09.10 η μέρα που επιστρέψαμε στη Θεσσαλονίκη μετά από 1234 ημέρες ταξίδι. 

Έχουμε 10 μέρες λοιπόν μπροστά μας και δεν ξέρουμε αν θα τα καταφέρουμε να ξεκολλήσουμε αλλά έτσι κι αλλιώς στο δρόμο είμαστε ήδη. 

Χρειάζεται να αλλάξουμε μόνο ζάντες και ελαστικά και να τοποθετήσουμε την κεραία MissionLink που μας στέλνει από την Αμερική η Thales Group ώστε να έχουμε δορυφορική σύνδεση από οπουδήποτε στον κόσμο. 

Επίσης, τυπώσαμε τα πρώτα t-shirts και τα διαθέτουμε προς πώληση για τους ανθρώπους που μας ακολουθούν και φυσικά για τους φίλους μας αλλά το πιο δύσκολο είναι να αποχαιρετήσουμε τους τελευταίους, όπως και τις οικογένειές μας, που μένουν πίσω. 

Όμως πρέπει να φύγουμε και μάλιστα να φύγουμε όμορφα. Δεν ξέρουμε αν θα μπορέσουμε να οργανώσουμε ένα αποχαιρετιστήριο πάρτυ για τις 09.09.2019 αλλά σίγουρα θα σας καλέσουμε όλους σε μία αυθόρμητη συνάντηση κάπου κεντρικά στη Θεσσαλονίκη. Μείνετε μαζί μας!

Share This

Share this post with your friends!