Η Θεσσαλονίκη μαζί μας!

Δεκ 4, 2019 | Νέα, Χορηγοί

Με χαρά να σας ανακοινώσουμε ότι από τώρα και στο εξής θα κουβαλάμε μαζί την πατρίδα μας, τη Θεσσαλονίκη σε όλο τον κόσμο!

Βρεθήκαμε χθες βράδυ με την Αντιπεριφερειάρχη και θρυλική Ολυμπιονίκη Βούλα Πατουλίδου και τον Κώστα Χατζαρίδη στον Οργανισμό Τουριστικής Προβολής & Μάρκετινγκ του Νομού Θεσσαλονίκης και δώσαμε τα χέρια ώστε να προωθήσουμε στο ταξίδι μας την αγαπημένη μας πόλη.

Πρόκειται για μία ανεπίσημη συμφωνία – μία εθελοντική πρωτοβουλία δική μας να προβάλλουμε την πόλη σε όλο τον κόσμο. Αρχικά, θα τοποθετήσουμε το όμορφο αυτοκόλλητο “Thessaloniki Πολλές Ιστορίες, Μία καρδιά” στο IVECO μας και λογότυπα με link στην ιστοσελίδα μας, και όσο προχωράμε θα σχεδιάσουμε πιο δημιουργικές δραστηριότητες που θα μπορέσουν να ταξιδέψουν το brand της Θεσσαλονίκης σε όλο τον κόσμο.

Θα είμαστε δηλαδή κάτι σαν πρεσβευτές της πόλης μας και αυτό από μόνο του είναι μεγάλη τιμή. Θα σας κρατήσουμε ενήμερους.

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στη Βούλα Πατουλίδου (θρύλος, Θεά με όσα έχει ζήσει!) και στον Κώστα Χατζαρίδη για το ανοικτό πνεύμα και τον ενθουσιασμό τους. Συνταξιδιώτες θα είμαστε.

Share This